Naš kvalitet

Naš kvalitet

Kao prirodni proizvod, čaj prolazi kroz vrlo malo promena tokom tehničkih postupaka potrebnih za pakovanje čaja. Ipak, sigurnost proizvoda od sirovine, do pakovanja, sve do konačnog proizvoda vrlo je bitno za MILFORD Tee Austrija.

Taj čaj garantuje užitak.
Kvalitet i sigurnost su čvrsto usidreni u korporativnu filozofiju.
Kroz pažljiv odabir sirovina za sastojke čaja iz celog sveta, posebnim propisima za upravljanje integrisanim kontrolisanim uzgojem (KIA) najvažnijih biljnih kultura, kao i neprekinutom lancu nabavke, degustatori čaja osiguranim kvalitetom obezbjeđuju tipičan i dosledan visok kvalitet svakog MILFORD čaj recepta.

MILFORD čaj podleže najstrožijim kriterijumima (viši nivo) od IFS (International Food Standard), ali i osiguranje kvaliteta u sebi, kao i svim potrošačima.

Svi procesi su u skladu sa zahtevima Pravilnika o higijeni hrane, a koji su određeni po HACCP (Analiza opasnosti kritičnih kontrolnih točaka) konceptu. Godine 1993. je službeno sertifikovana prva kompanija koja se bavi čajem sa ISO 9001. Ipak, osim svih službenih potvrda, najviša potvrda kvaliteta za Milford su užitak i zdravlje njegovih potrošača.

 

 

Kontakt   |   Štampanje   |   Mapa Sajta   |   Uslovi korišćenja/privatnosti Copyright © 2014 - Milford Tee Austria Gmbh