Our Tea

Naš čaj

Sa našom glavnom kompanijom, theOstfriesischeTeegesellschaft (OTG) uHamburgu, Milford Tee Austria može da se osloni na celi vek iskustva u stvaranjučajeva.

ciljem da garantujemo visok kvalitet našihproizvoda, specijalisti za čaj biraju najbolje čajeve među stotinama uzoraka svakegodine. Ova ekspertiza se takođe ogleda i u našem uspehu na tržištu.

Pravo iz dela za nabavke, naši kupci čajeva biraju najfinije sirove materijale iz celog sveta u skladu sa specifičnim kriterijumima za kvalitet. Brojni uzorci za prodaju i ponudu se testiraju od strane našeg iskusnog tima degustatora čaja.

Tek nakon što uzorak dobije odobrenje i nakon njegovog naknadnog analitičkog testiranja, tada se kupuje veća količina čaja.
Čak i sa odlukom da kupe određene čajeve, naši degustatori za čaj dokazuju svoj talenat i u mešanju čajeva. Zahvaljujući odličnom osećaju za ukus , oni se pobrinu da uvek stvaraju i proizvode sofisticirane mešavine čaja u skladu sa konstantno visokim standardima,čak i ako je čaj sklon prirodnoj oscilaciji u kvalitetu prema različitim vrtovima za uzgoj čaja i područjima uzgoja, različitim razdobljima berbe i promenama rezultata berbe.

 

Naši degustatori čaja: Profesija za osobe sa ukusom

Svaki dan, uzorci za kupovinu i ponudu stižu na Ostfriesische Tee Gesellschaft iz celog svijeta. Tada je vreme odabira: šta ima dovoljno dobar ukus za naš asortiman, a samim tim i za naše klijente?

Testira ga tim degustatora čaja po određenim standardima kvaliteta. Ipak, oni nisu odgovorni samo za kritičnu senzornu procenu uzoraka. Svojim vrlo osetljivim čulom mirisa i ukusa, oni takođe mogu mešati sirove sastojke koje treba kupiti, tako da oni stvaraju konačni rezultat dosledno visokog kvaliteta sa tačnim spektrom aroma predviđenim za recept. Remek-delo, uzevši u obzir činjenicu da su sirovine predmet prirodnih varijacija i iz sezone u sezonu neznatno se razlikuju u ukusu.

Klikni ovde za savete o idealnom načinu pripreme čaja!

Kontakt   |   Štampanje   |   Mapa Sajta   |   Uslovi korišćenja/privatnosti Copyright © 2014 - Milford Tee Austria Gmbh